Facebook  Instagram

Mok Standaard

Mok - 11 OZ

Personaliseer je ochtendritueel dankzij ons top-product: een gepersonaliseerde mok! Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je ochtend of koffiepauze met een grappige foto, een logo of leuke quote naar keuze.

 

Deze mokken zijn perfect voor thuis, op kantoor of als cadeau voor vrienden en familie. Geniet elke dag van je favoriete drankje in stijl met onze aanpasbare mokken, waar herinneringen en creativiteit samenkomen.

 

Meer info

Mok Liefde

Mok - Liefde

Omarm de liefde elke ochtend met onze gepersonaliseerde liefdesmokken! Kies een liefdevolle foto of een leuke quote om je liefde te uiten op deze speciale mok.

 

Perfect om samen romantisch te ontbijten of als een hartverwarmend cadeau voor je geliefde. Creƫer een uniek moment bij elke slok, want liefde verdient een speciale plek in je dagelijkse routine.

 

Meer info

Mok Magisch

Mok - Magisch

Transformeer je ochtendritueel met onze magische mokken! Voeg een persoonlijk tintje toe aan je koffiemoment met een leuke foto, een logo of grappige quote.

 

Deze mokken onthullen hun betoverende ontwerp zodra ze met warme vloeistof worden gevuld, waardoor elke slok een magisch avontuur wordt. Maak je dagelijkse routine uniek en laat je creativiteit sprankelen met onze aanpasbare magische mokken (opgelet: de afbeelding zal, afhankelijk van de lichtinval, zichtbaar zijn doorheen het zwart).

 

Meer info