Facebook  Instagram

rolmeter

Rolmeter

Deze rolmeter of rolmaat biedt niet alleen precisie bij metingen, maar ook een persoonlijke twist met een zelfgekozen foto. Voeg je favoriete afbeelding toe voor een unieke uitstraling tijdens klussen of werk.

 

Met een maximale lengte van 5 meter is het ideaal voor diverse projecten thuis of op locatie. De aanpasbare foto maakt het een onderscheidend stuk gereedschap dat zowel functioneel als persoonlijk is, waardoor elke meettaak een beetje meer karakter krijgt.


 Meer info

rolmeter

Pannenlap

Maak koken nog leuker met onze pannenlappen. Voeg na een foto nog een leuke boodschap toe om deze pannenlappen uniek te maken.

 

Deze pannenlappen maken niet enkel het koken leuker, maar voegen nog een tintje extra liefde aan het eten.


Meer info

sleutelbord

Sleutelbord

Dit aanpasbare sleutelbord is meer dan alleen een plek om sleutels op te hangen, het is een persoonlijk statement. Met de mogelijkheid om een foto, tekst of een collage naar keuze toe te voegen wordt het een uniek en betekenisvol onderdeel van je ruimte.

 

Dit sleutelbord biedt de kans om je eigen stijl en boodschap te laten zien, terwijl het tegelijkertijd praktisch en functioneel blijft voor bewaren van je sleutels.

 

Meer info

Brooddoos

Brooddoos

Neem je maaltijden mee in stijl met toffe lunchboxen! Personaliseer met je favoriete foto of een leuke afbeelding om je lunch uniek te maken.

 

Duurzaam, handig en perfect voor onderweg. Geniet van je gerechten met een vleugje persoonlijkheid, waar je ook bent. Het perfecte cadeau om aan je (klein)kinderen te geven of om bijvoorbeeld iemand succes te wensen op zijn of haar nieuwe job.

 

Meer info

boekenlegger

Boekenlegger

Een leuke vilten boekenlegger. Met zijn zachte textuur markeert deze boekenlegger je favoriete pagina's op een persoonlijke manier en krijg een luxe gevoel bij elke bladzijde die je omslaat. Personaliseerbaar met initialen, namen, quotes, ...

 

Compact, praktisch en past perfect in elk boek zonder het te beschadigen. Maak lezen nog plezieriger met deze persoonlijke vilten boekenlegger, jouw eigen literaire metgezel.

 

Meer info

magneet

Magneet

Deze toffe magneet is een prachtige manier om jouw speciale herinneringen te koesteren. Personaliseerbaar met jouw favoriete foto, waardoor elk moment een blijvende indruk achterlaat. De magneet is niet alleen functioneel maar ook decoratief. Perfect voor op de koelkast, memobord of elk magnetisch oppervlak.

 

Met zijn liefdevolle vorm en persoonlijke tintje is deze magneet een hartverwarmend geschenk voor jezelf of een geliefde, waardoor elke glimlach een beetje helderder schijnt.

 

Meer info

Strandstoel

Strandstoel

Een vrolijke strandstoel speciaal voor kinderen, gepersonaliseerd met hun naam. Deze kleurrijke stoel biedt comfort en plezier tijdens strandavonturen. Met de naam van het kind op de stoel gedrukt, wordt het een persoonlijke en unieke plek voor ontspanning.

 

Ieaal voor uitstapjes naar het strand of gewoon in de tuin. Laat jouw kleintje stralen met deze gepersonaliseerde strandstoel, een eigen plekje voor avonturen en ontspanning.

 

Meer info

puzzel

Puzzel

Een betoverende puzzel van 60 stukjes, gemaakt om te koesteren. Personaliseerbaar met een dierbare foto, geboortekaartje of een uitnodiging om peter of meter te worden. Elk stukje vertelt een verhaal, elke verbinding brengt emoties tot leven. Een uniek geschenk dat blijvende herinneringen creƫert.

 

Perfect voor bijzondere aankondigingen of het vragen van een speciale rol. Laat je geliefden de vreugde van puzzelen ervaren terwijl ze een stukje van jouw hart onthullen.

 

Meer info