Facebook  Instagram

dt deluxe

Deluxe shopper

Deze toffe deluxe shopping tas lijkt heel natuurlijk. Hij is niet enkel praktisch om boodschappen te doen, maar hij geeft ook een persoonlijk en uniek tintje tijdens het winkelen.

 

Dit is het ideale cadeau voor je partner en kan je op eender welk feestelijk moment cadeau doen.

 

Meer info

dt premium

Premium vilten tas

Deze premium vilten tas combineert elegantie met duurzaamheid. Gemaakt van stevige vilt en voorzien van stijlvolle lederen handvaten voor extra stevigheid en een luxueuze uitstraling. Met een tijdloos ontwerp en praktische functionaliteit is deze tas perfect voor dagelijks gebruik.

 

Het perfecte cadeau om aan je geliefde te geven, maar evengoed om voor jezelf te laten maken.

 

Meer info

dt standaard

Standaard vilten tas

Ook deze lichtgrijze vilten tas biedt veel functionaliteit. De verstevigde bodem zorgt voor extra ondersteuning. Bovenaan is een handige drukknop toegevoegd voor veilige sluiting, waardoor essentiƫle items gemakkelijk toegankelijk zijn en de tas veilig gesloten blijft.

 

Met zijn minimalistisch ontwerp en praktische functies is deze tas een veelzijdige metgezel voor dagelijks gebruik.

 

Meer info

Strandtas

Strandtas

Een veelzijdige tas die je doorheen het jaar kan gebruiken. Bij warm weer is deze ideaal voor het strand terwijl hij tijdens de wintermaanden perfect is om mee te nemen naar de sauna. Compleet met een handig afsluitbaar zakje voor je waardevolle items veiliger te houden.

 

Dankzij de stevige draagriemen zorgt deze tas voor de perfect ontspanning aan zee of in de wellness.

 

Meer info

Totebag

Totebag

Een veelzijdige totebag die je in feestvreugde dompelt tijdens het verzamelen van snoepjes tijdens een carnavalstoet of je trick-or-treating avonturen. Je kan deze tevens ook gebruiken om je paaseitjes in te verzamelen, als zwemzak of om te gaan shoppen. Kan tevens perfect dienen als relatiegeschenk.

 

Laat je creativiteit de vrije loop en bereid je voor op een kleurrijke ervaring onderweg!

 

Meer info

Rugzak Konijn

Rugzak - Konijn

Een schattige en functionele metgezel voor al je avonturen. Met zijn speels ontwerp is deze rugzak perfect voor kinderen om mee te nemen op uitstap of een gezellige picknick.

 

Tijdens Pasen komt hij helemaal tot leven, maar kan uiteraard het hele jaar gebruikt worden.

 

Meer info